Wpływ fizyczno-chemicznych właściwości skrobi na jakość i starzenie się pieczywa : (Record no. 13261)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01326cam a2200313 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | zz2004975750 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231095427.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 041109s1997 pl a |000 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)749735994 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/KH |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/KH |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
| -- | KR 197/RRs |
| 041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
| Język tekstu | pol |
| Język streszczeń | eng |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Gambuś, Halina |
| Daty biograficzne | (1952- ). |
| 9 (RLIN) | 20449 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Wpływ fizyczno-chemicznych właściwości skrobi na jakość i starzenie się pieczywa : |
| Ciąg dalszy tytułu | (badania modelowe) / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Halina Gambuś. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Kraków : |
| Nazwa wydawcy | Wydaw. AR, |
| Data wydania | 1997. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 114 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 24 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
| Oznaczenie serii | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy, |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 1233-4189 ; |
| Numeracja | nr 226 |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Praca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów AR w Krakowie. |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 103-112. |
| 546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
| Uwaga dotycząca języka | Streszcz. ang. |
| 610 27 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków) |
| Określnik rzeczowy | rozprawy akademickie. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 69582 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Chleb |
| Określnik rzeczowy | jakość. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 84486 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Skrobia |
| Określnik rzeczowy | jakość. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 84430 |
| 830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
| Tytuł | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. |
| Nazwa podserii/części/sekcji | Rozprawy |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 1233-4189 |
| Numeracja | nr 226 |
| 9 (RLIN) | 64103 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type | Numer inwentarzowy | Kolekcja | Numeracja | Jednolity Identyfikator Zasobu | Uwaga publiczna |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 17.11.2004 | 16.23 | 55514 II (226) | 1000065081 | 17.11.2004 | 1 | 17.11.2004 | Serie | ||||||||||
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia Główna | 11.02.2005 | 16.23 | M-05 | 1000070019 | 11.02.2005 | 1 | 11.02.2005 | Serie | 53121 II (226) | ||||||||
| Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 23.10.2008 | 16.23 | 55535 II (226) | 1000092722 | 23.10.2008 | 1 | 23.10.2008 | Serie | ||||||||||
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 01.03.2010 | 0.00 | M-89 | 1000103802 | 01.03.2010 | 4 | 01.03.2010 | Serie | 501581 II (226) | ||||||||
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WBiO | 18.04.2011 | 0.00 | Y-7 | 1000112155 | 18.04.2011 | 1 | 18.04.2011 | Serie | 501667 II (226) | ||||||||
| Nie udostępnia się | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 26.11.2024 | 30.00 | 170186 | 1000169250 | 26.11.2024 | 6 | 26.11.2024 | Książki | 170186 | Dedykacje i autografy | Nr 226 | https://katalog-bg.urk.edu.pl/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=b60ff30194c101735f376877f0b923f0 | Dedykacja od autorki dla prof. M. Kujawskiego. |
