Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ fizyczno-chemicznych właściwości skrobi na jakość i starzenie się pieczywa : (Record no. 13261)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01326cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004975750
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095427.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 041109s1997 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749735994
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/KH
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/KH
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gambuś, Halina
Daty biograficzne (1952- ).
9 (RLIN) 20449
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wpływ fizyczno-chemicznych właściwości skrobi na jakość i starzenie się pieczywa :
Ciąg dalszy tytułu (badania modelowe) /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Halina Gambuś.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Wydaw. AR,
Data wydania 1997.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 114 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1233-4189 ;
Numeracja nr 226
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Praca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów AR w Krakowie.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 103-112.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
610 27 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków)
Określnik rzeczowy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 69582
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Chleb
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 84486
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Skrobia
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 84430
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie.
Nazwa podserii/części/sekcji Rozprawy
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1233-4189
Numeracja nr 226
9 (RLIN) 64103
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Numer inwentarzowy Kolekcja Numeracja Jednolity Identyfikator Zasobu Uwaga publiczna
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 17.11.2004 16.23   55514 II (226) 1000065081 17.11.2004 1 17.11.2004 Serie          
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 11.02.2005 16.23   M-05 1000070019 11.02.2005 1 11.02.2005 Serie 53121 II (226)        
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 23.10.2008 16.23   55535 II (226) 1000092722 23.10.2008 1 23.10.2008 Serie          
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 01.03.2010 0.00   M-89 1000103802 01.03.2010 4 01.03.2010 Serie 501581 II (226)        
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO 18.04.2011 0.00   Y-7 1000112155 18.04.2011 1 18.04.2011 Serie 501667 II (226)        
      Nie udostępnia się Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.11.2024 30.00   170186 1000169250 26.11.2024 6 26.11.2024 Książki 170186 Dedykacje i autografy Nr 226 https://katalog-bg.urk.edu.pl/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=b60ff30194c101735f376877f0b923f0 Dedykacja od autorki dla prof. M. Kujawskiego.