Baner ze zdjęciem biblioteki

Wartość rzeźna i jakość mięsa buhajków czarno-białych i mieszańców F1 i R1 od krów cb po buhajach limousine i włoskich rasach mięsnych oraz krzyżówek trójrasowych : (Record no. 13533)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01318cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004955678
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095950.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 041123s1996 pl f m |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749708793
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- OLSZT 003/JG
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Litwińczuk, Anna
Daty biograficzne (1952- ).
9 (RLIN) 8465
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wartość rzeźna i jakość mięsa buhajków czarno-białych i mieszańców F1 i R1 od krów cb po buhajach limousine i włoskich rasach mięsnych oraz krzyżówek trójrasowych :
Ciąg dalszy tytułu rozprawa habilitacyjna /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Anna Litwińczuk.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Lublin :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo AR,
Data wydania 1996.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 47 s. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Seria Wydawnicza - Rozprawy Naukowe / Akademia Rolnicza w Lublinie,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0860-4355 ;
Numeracja 189
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 39-45.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Bydło rzeźne
Określnik rzeczowy ocena
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 117374
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso z byka
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 117373
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Rolnicza (Lublin).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41086
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Rozprawy Naukowe - Akademia Rolnicza w Lublinie
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0860-4355
Numeracja 189
9 (RLIN) 63777
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 29.11.2004 0.00   500076 II (189) 1000065506 29.11.2004 1 29.11.2004 Serie