Poradnik gastronoma : (Record no. 13661)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01170cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2004871907 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231093309.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 040914s2004 pl | f |00| ||pol|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8389870002 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749333164 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 7/TS |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 7/TS |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 7/EG |
-- | KR 7/BOs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Czarniecka-Skubina, Ewa. |
9 (RLIN) | 2697 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Poradnik gastronoma : |
Ciąg dalszy tytułu | pierwszy kompletny zbiór przepisów prawnych i uregulowań branżowych z zakresu zbiorowego żywienia i gastronomii (stan prawny na dzień 15 maja 2004 r.) / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Ewa Czarniecka-Skubina, Elżbieta Rosiak. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Polskie Wydaw. Specjalistyczne "ProMedia", |
Data wydania | 2004. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 171 s. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 158-159. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Zakłady żywienia zbiorowego |
Określnik rzeczowy | prawo |
Określnik geograficzny | Polska |
Określnik formy | poradniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 84678 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Zakłady żywienia zbiorowego |
Określnik rzeczowy | warunki zdrowotne |
-- | prawo |
Określnik geograficzny | Polska. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 84679 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Rosiak, Elżbieta |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywienia). |
9 (RLIN) | 20670 |
920 ## - | |
-- | 83-89870-00-2 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia Główna | 03.12.2004 | 33.44 | 083581 | Sr 02 | 1000065628 | 03.12.2004 | 1 | 03.12.2004 | Skrypty | ||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 11.12.2004 | 33.44 | 148035 II | 148035 II | 1000065866 | 11.12.2004 | 2 | 11.12.2004 | Książki |