Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności : (Record no. 13933)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01183cam a2200289 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | zz2004874043 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20251209204025.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 041026s2004 pl a | f |00| ||pol|c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 837259001X |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)749579597 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | LUBL 58/HR |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL 58/HR |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | LUBL 58/HR |
| -- | LUBL 58/ESs |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Kisielewska, Ewa. |
| Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego | n 99009926 |
| 9 (RLIN) | 6736 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności : |
| Ciąg dalszy tytułu | dla studentów II i III roku kierunku technologia żywności i żywienia człowieka / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Ewa Kisielewska, Monika Kordowska-Wiater. |
| 250 ## - STREFA WYDANIA | |
| Oznaczenie wydania | Wyd. 2. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Lublin : |
| Nazwa wydawcy | Wydaw. Akademii Rolniczej, |
| Data wydania | 2004. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 182, [1] s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | rys., wykr. ; |
| Wymiary | 24 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Literatura s. 176-[178]. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mikrobiologia |
| Określnik formy | podręczniki laboratoryjne. |
| Source of heading or term | kaba |
| Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego | s 01304197 |
| 9 (RLIN) | 74720 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
| Określnik rzeczowy | mikrobiologia |
| Określnik formy | podręczniki laboratoryjne. |
| Source of heading or term | kaba |
| Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego | s 01303683 |
| 9 (RLIN) | 80797 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Kordowska-Wiater, Monika. |
| Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego | n 99009925 |
| 9 (RLIN) | 7067 |
| 920 ## - | |
| -- | 83-7259-001-X |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 03.01.2005 | 25.00 | 148073 II | 148073 II | 1000066141 | 03.01.2005 | 1 | 03.01.2005 | Książki |
