Instrumentalna analiza chemicznych składników żywności / (Record no. 13965)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01024cam a2200277 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | zz2004813514 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20251210203032.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 041108s2004 pl a | f |00| ||pol|c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8372591164 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)749469522 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | LUBL 58/HR |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL 58/HR |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | LUBL 58/MN |
| -- | LUBL 58/ESs |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Wierciński, Janusz |
| Daty biograficzne | (1934- ). |
| Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego | n 96637073 |
| 9 (RLIN) | 15448 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Instrumentalna analiza chemicznych składników żywności / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Janusz Wierciński. |
| 250 ## - STREFA WYDANIA | |
| Oznaczenie wydania | Wyd. 3, zm. i popr. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Lublin : |
| Nazwa wydawcy | Wydaw. Akademii Rolniczej, |
| Data wydania | 2004. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 197 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | rys. ; |
| Wymiary | 24 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Piśmiennictwo s. 194. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Analiza instrumentalna |
| Określnik formy | podręczniki laboratoryjne. |
| Source of heading or term | kaba |
| Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego | s 01313946 |
| 9 (RLIN) | 84857 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
| Określnik rzeczowy | analiza |
| Określnik formy | podręczniki laboratoryjne. |
| Source of heading or term | kaba |
| Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego | s 01305468 |
| 9 (RLIN) | 80764 |
| 920 ## - | |
| -- | 83-7259-116-4 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 03.01.2005 | 29.00 | 148074 II | 148074 II | 1000066128 | 03.01.2005 | 1 | 03.01.2005 | Książki |
