Baner ze zdjęciem biblioteki

Instrumentalna analiza chemicznych składników żywności / (Record no. 13965)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01024cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004813514
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20251210203032.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 041108s2004 pl a | f |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8372591164
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749469522
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/HR
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/HR
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/MN
-- LUBL 58/ESs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wierciński, Janusz
Daty biograficzne (1934- ).
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego n 96637073
9 (RLIN) 15448
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Instrumentalna analiza chemicznych składników żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Janusz Wierciński.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 3, zm. i popr.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Lublin :
Nazwa wydawcy Wydaw. Akademii Rolniczej,
Data wydania 2004.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 197 s. :
Inne elementy opisu fizycznego rys. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Piśmiennictwo s. 194.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Analiza instrumentalna
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego s 01313946
9 (RLIN) 84857
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego s 01305468
9 (RLIN) 80764
920 ## -
-- 83-7259-116-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03.01.2005 29.00 148074 II   148074 II 1000066128 03.01.2005 1 03.01.2005 Książki