MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01180cam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2005780758 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231101651.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
050110s2004 xxua | |001 ||eng|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
1855737248 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0849325374 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749779783 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA |
Kod kraju wydania |
xxu |
-- |
xxk |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Texture in food. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Vol. 2, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Solid foods / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by David Kilcast. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Solid foods |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Boca Raton : |
Nazwa wydawcy |
CRC Press ; |
Miejsce wydania |
Cambridge : |
Nazwa wydawcy |
Woodhead Publishing Limited, |
Data wydania |
2004. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XXII, 537 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Woodhead Publishing in Food Science and Technology |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80765 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
tekstura. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80825 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kilcast, David. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
20937 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Woodhead Publishing Series in Food Science and Technology |
9 (RLIN) |
64538 |
920 ## - |
-- |
1-85573-724-8 |
920 ## - |
-- |
0-8493-2537-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |