Baner ze zdjęciem biblioteki

Texture in food. (Record no. 14077)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01180cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005780758
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101651.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 050110s2004 xxua | |001 ||eng|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 1855737248
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0849325374
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749779783
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxu
-- xxk
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Texture in food.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Vol. 2,
Nazwa podserii/części/sekcji Solid foods /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by David Kilcast.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Solid foods
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Boca Raton :
Nazwa wydawcy CRC Press ;
Miejsce wydania Cambridge :
Nazwa wydawcy Woodhead Publishing Limited,
Data wydania 2004.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XXII, 537 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Woodhead Publishing in Food Science and Technology
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80765
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy tekstura.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80825
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kilcast, David.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 20937
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Woodhead Publishing Series in Food Science and Technology
9 (RLIN) 64538
920 ## -
-- 1-85573-724-8
920 ## -
-- 0-8493-2537-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 14.01.2005 980.00 Vol. 2 148095 II 1 148095 II 1000066514 18.10.2025 05.10.2015 05.10.2015 1 14.01.2005 Depozyt