Baner ze zdjęciem biblioteki

Podstawy biooceny żywności / (Record no. 14404)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00977cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004876912
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101038.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 041216s2004 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8372445532
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749608951
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/WO
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/WO
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/WO
-- OLSZT 003/JGs
-- SIEDL 001/EC
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gronowska-Senger, Anna
Daty biograficzne (1940- ).
9 (RLIN) 4709
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Podstawy biooceny żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Anna Gronowska-Senger.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydaw. SGGW,
Data wydania 2004.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 148 s. :
Inne elementy opisu fizycznego rys., wykr. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
536 ## - UWAGA DOTYCZĄCA FINANSOWANIA WYDAWNICTWA
Tekst uwagi Tytuł dotowany przez Ministerstwo Edukacji Narodowej i Sportu.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje odżywcze
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 85322
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik rzeczowy ocena.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80750
920 ## -
-- 83-7244-553-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 22.02.2005 12.00 148165 II   148165 II 1000067288 22.02.2005 1 22.02.2005 Książki  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 08.04.2009 15.00 093956   093956 1000097286 08.04.2009 2 08.04.2009 Skrypty  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO 09.04.2009 15.00 093952   Żb 07 1000097302 09.04.2009 1 09.04.2009 Skrypty  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 15.04.2009 15.00 093955 1 Sc 30 1000097346 24.07.2023 1 15.04.2009 Skrypty 24.07.2023
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 15.04.2009 15.00 093953   Mg 11 1000097369 15.04.2009 1 15.04.2009 Skrypty  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 15.04.2009 15.00 093954   093954 1000097370 15.04.2009 1 15.04.2009 Skrypty