Baner ze zdjęciem biblioteki

Lebensmittelanalytik : (Record no. 14938)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01042cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005906743
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105735.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 050419s1989 gw a | f |001 ||ger|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 3540138358
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749768214
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Matissek, Reinhard.
9 (RLIN) 21681
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Lebensmittelanalytik :
Ciąg dalszy tytułu Grundzüge, Methoden, Anwendungen /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Reinhard Matissek, Frank-M. Schnepel, Gabriele Steiner.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Berlin :
Nazwa wydawcy Springer-Verlag,
Data wydania cop. 1989.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XIII, 440 s. :
Inne elementy opisu fizycznego rys., wykr. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Mit 68 Abb.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skład chemiczny
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80818
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Schnepel, Frank-M.
9 (RLIN) 21682
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Steiner, Gabriele.
9 (RLIN) 21683
920 ## -
-- 3-540-13835-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.04.2005 170700.00 129772 II   129772 II 1000068399 26.04.2005 1 26.04.2005 Książki