Baner ze zdjęciem biblioteki

Ako konzervovat' ovocie, zeleninu, mäso / (Record no. 15047)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01046cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005947007
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110038.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 050426s1989 xo | |00| ||slo|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8005000677
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749871560
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kaščák, Ján Silvester.
9 (RLIN) 21734
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ako konzervovat' ovocie, zeleninu, mäso /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ján Silvester Kaščák.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 3 prepracované vyd.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Bratislava :
Nazwa wydawcy Alfa,
Data wydania 1989.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 351, [1] s. ;
Wymiary 22 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Edícia Potravinárskej Literatúry
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 345.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Owoce
Określnik rzeczowy przerób.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75779
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Warzywa
Określnik rzeczowy przerób.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79564
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74825
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Edícia Potravinárskej Literatúry
9 (RLIN) 64621
920 ## -
-- 80-05-00067-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 09.05.2005 3400.00 129758 II   129758 II 1000068532 09.05.2005 1 09.05.2005 Książki