Baner ze zdjęciem biblioteki

Principles of enzymology for the food sciences / (Record no. 15327)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01104cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005935953
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20250314224440.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 050531s1994 xxua |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0824791487
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412907621
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Whitaker, John R.
Daty biograficzne (1929- ).
9 (RLIN) 15391
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Principles of enzymology for the food sciences /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności John R. Whitaker.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 2nd ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania New York [etc.] :
Nazwa wydawcy Marcel Dekker,
Data wydania cop. 1994.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [4], XV, 625 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il., wykr. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Food Science and Technology : a series of monographs, textbooks, and reference books ;
Numeracja 61
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Ozn. nr serii wg CIP i zestawienia vol. serii.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Enzymy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71576
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Food Science and Technology - Marcel Dekker, Inc
Numeracja 61
9 (RLIN) 63270
920 ## -
-- 0-8247-9148-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 08.06.2005 864.32 148335 II 1 148335 II 1000069166 14.09.2026 05.09.2016 05.09.2016 1 08.06.2005 Depozyt