Baner ze zdjęciem biblioteki

Meat science / (Record no. 15339)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01084cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005948586
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110025.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 050426s1974 xxka |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0080178111
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413092471
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
-- OLSZT 003/NZ
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Lawrie, Ralston Andrew
Daty biograficzne (1924-2007).
9 (RLIN) 59826
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł Meat science
Język tekstu (ang.)
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Meat science /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności by R. A. Lawrie.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 2nd ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Oxford [etc.] :
Nazwa wydawcy Pergamon Press,
Data wydania 1974.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XVIII, 419 s., [1] k. tabl. złoż. :
Inne elementy opisu fizycznego il., fot., wykr. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii The Commonwealth and International Library. Food Science and Technology
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 357-392. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74827
830 #4 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł The Commonwealth and International Library.
Nazwa podserii/części/sekcji Food Science and Technology
9 (RLIN) 64640
920 ## -
-- 0-08-017811-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 06.06.2005 295.00 87626 II   87626 II 1000069130 06.06.2005 1 06.06.2005 Książki