Meat science / (Record no. 15339)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01084cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2005948586 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231110025.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 050426s1974 xxka |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 0080178111 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1413092471 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/RRs |
-- | OLSZT 003/NZ |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Lawrie, Ralston Andrew |
Daty biograficzne | (1924-2007). |
9 (RLIN) | 59826 |
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY | |
Tytuł | Meat science |
Język tekstu | (ang.) |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Meat science / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | by R. A. Lawrie. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | 2nd ed. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Oxford [etc.] : |
Nazwa wydawcy | Pergamon Press, |
Data wydania | 1974. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XVIII, 419 s., [1] k. tabl. złoż. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il., fot., wykr. ; |
Wymiary | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | The Commonwealth and International Library. Food Science and Technology |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 357-392. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 74827 |
830 #4 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | The Commonwealth and International Library. |
Nazwa podserii/części/sekcji | Food Science and Technology |
9 (RLIN) | 64640 |
920 ## - | |
-- | 0-08-017811-1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn WL | 06.06.2005 | 295.00 | 87626 II | 87626 II | 1000069130 | 06.06.2005 | 1 | 06.06.2005 | Książki |