MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01364cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2005983721 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231104321.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
050311s2005 pl | l |00| ||pol|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Błędny ISBN |
8374261127 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749999908 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
Ł U/db |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
Ł U/db |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
Ł U/AG |
-- |
Ł U/TKs |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) |
Classification number |
ja2005001400 |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Dąbrowska, Zofia |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(higiena). |
9 (RLIN) |
3462 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Obowiązki podmiotów branży żywnościowej podlegających kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej i Inspekcji Weterynaryjnej : |
Ciąg dalszy tytułu |
komentarz / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Zofia Dąbrowska. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Stan prawny na dzień 1 stycznia 2005 r. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Gdańsk : |
Nazwa wydawcy |
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, |
Data wydania |
2005. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
142 s. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Akty prawne s. 134-141. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 142-[143]. |
610 17 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Państwowa Inspekcja Sanitarna. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
107863 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
kontrola jakości. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76979 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
warunki zdrowotne |
Określnik geograficzny |
Polska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
82314 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Prawo żywnościowe |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
82315 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk). |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
42065 |
920 ## - |
-- |
83-7426-112-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |