Baner ze zdjęciem biblioteki

Obowiązki podmiotów branży żywnościowej podlegających kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej i Inspekcji Weterynaryjnej : (Record no. 15387)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01364cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005983721
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104321.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 050311s2005 pl | l |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Błędny ISBN 8374261127
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749999908
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw Ł U/db
Instytucja, która wprowadziła rekord Ł U/db
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł U/AG
-- Ł U/TKs
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ja2005001400
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dąbrowska, Zofia
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (higiena).
9 (RLIN) 3462
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Obowiązki podmiotów branży żywnościowej podlegających kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej i Inspekcji Weterynaryjnej :
Ciąg dalszy tytułu komentarz /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Zofia Dąbrowska.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Stan prawny na dzień 1 stycznia 2005 r.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Gdańsk :
Nazwa wydawcy Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
Data wydania 2005.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 142 s. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Akty prawne s. 134-141.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 142-[143].
610 17 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Państwowa Inspekcja Sanitarna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 107863
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy kontrola jakości.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76979
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy warunki zdrowotne
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 82314
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Prawo żywnościowe
Określnik geograficzny Polska
Określnik chronologiczny 1990-.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 82315
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk).
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42065
920 ## -
-- 83-7426-112-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 09.06.2005 50.00 157950 II   157950 II 1000069197 09.06.2005 1 09.06.2005 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 09.06.2005 65.70 085110 4 Mb 23 1000069198 04.02.2019 1 09.06.2005 Skrypty 04.02.2019