Baner ze zdjęciem biblioteki

Przemysł fermentacyjny : (Record no. 15417)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01095cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005787254
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111725.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 050610s1954 pl a f f |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749457236
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
-- OLSZT 003/BG
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Chybowski, Zygmunt.
9 (RLIN) 22156
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przemysł fermentacyjny :
Ciąg dalszy tytułu wiadomości ogólne /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Z. Chybowski i J. Pęczak.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
Data wydania 1954.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 41, [3] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Biblioteka Ochrony Pracy
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. [43].
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla pracowników przemysłu fermentacyjnego.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gorzelnictwo
Określnik rzeczowy środki bezpieczeństwa
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 89985
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pęczak, Jerzy.
9 (RLIN) 22157
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42568
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Biblioteka Ochrony Pracy
9 (RLIN) 64657
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 15.06.2005 2.40 3231 II   3231 II 1000069238 15.06.2005 1 15.06.2005 Książki