Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia żywności : (Record no. 15630)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01173cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003830716
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105244.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030922s2003 pl a | f |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8302079774
Qualifying information cz. 3
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8302078972
Qualifying information całość
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749157716
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/MZ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/MZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/MZ
-- KR U/GZs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jarczyk, Andrzej
Daty biograficzne (1933- ).
9 (RLIN) 5963
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia żywności :
Ciąg dalszy tytułu podręcznik dla technikum.
Oznaczenie podserii/części/sekcji 3 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Andrzej Jarczyk.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Data wydania [2003].
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 215, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Cz. 1 ukazała się pod hasłem tyt., cz. 2 pod hasłem : Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. [216].
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76982
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41003
920 ## -
-- 83-02-07977-4
-- cz. 3
920 ## -
-- 83-02-07897-2
-- całość
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 06.07.2005 18.00 Cz. 3 085383 1 085383 1000069638 28.01.2025 26.08.2024 1 06.07.2005 Skrypty
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 06.07.2005 18.00 Cz. 3 085382 4 Sa 06/3 1000069639 15.04.2019 15.04.2019 1 06.07.2005 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 11.07.2005 18.00 Cz. 3 085386 1 085386 1000069759 22.01.2018 22.01.2018 1 11.07.2005 Skrypty
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 11.07.2005 18.00 Cz. 3 085385   M 11/3 1000069760 11.07.2005   1 11.07.2005 Skrypty
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 11.07.2005 18.00 Cz. 3 085384 6 M 10/3 1000069761 01.12.2021 01.12.2021 1 11.07.2005 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 21.07.2005 18.00 Cz. 3 148380 II   148380 II 1000069933 21.07.2005   6 21.07.2005 Książki