Baner ze zdjęciem biblioteki

Wartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni / (Record no. 16137)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01372cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005849776
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111831.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 050614s2005 pl a m |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8373382550
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749650629
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/EPl
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/EPl
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/ES
-- WA U/JKs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Znamirowska, Agata.
9 (RLIN) 22848
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Agata Znamirowska ; Uniwersytet Rzeszowski. Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Rzeszów :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
Data wydania 2005.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 91 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
502 ## - UWAGA DOTYCZĄCA DYSERTACJI
Uwaga dotycząca dysertacji Rozprawa habilitacyjna. Uniwersytet Rzeszowski, 2005.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 81-90.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Konie rzeźne
Określnik rzeczowy klasyfikowanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 87155
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Konina
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 87156
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Konina
Określnik rzeczowy zawartość metali ciężkich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 87157
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Konina
Określnik rzeczowy zawartość pestycydów.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 87158
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Rzeszowski.
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41052
920 ## -
-- 83-7338-255-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 22.09.2005 12.00 148464 II   148464 II 1000070599 22.09.2005 1 22.09.2005 Książki