MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01257cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2005852933 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231114654.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
050915s2003 ne a e |000 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0122272358 |
Qualifying information |
set |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0122272366 |
Qualifying information |
vol. 1 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749642004 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Encyclopedia of dairy sciences. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
[Vol. 1, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
A-C] / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. in chief: Hubert Roginski ; eds. John W. Fuquay, Patrick F. Fox. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Amsterdam [etc.] : |
Nazwa wydawcy |
Academic Press, |
Data wydania |
cop. 2003. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
LX, 557 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
fot., rys., wykr. ; |
Wymiary |
28 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Oznaczenie nr i tyt. tomu z grzbietu książki. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy tematach. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mleko |
Określnik formy |
encyklopedie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
87280 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Hodowla krów mlecznych |
Określnik formy |
encyklopedie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
87281 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł mleczarski |
Określnik formy |
encyklopedie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76953 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Roginski, Hubert. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
22617 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Fuquay, John W. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
22618 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Fox, P. F. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
20246 |
920 ## - |
-- |
0-12-227235-8 |
-- |
set |
920 ## - |
-- |
0-12-227236-6 |
-- |
vol. 1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |