Baner ze zdjęciem biblioteki

Handbook of food toxicology / (Record no. 16187)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01066cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005872457
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20250314224441.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 050916s2002 xxua f |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0824707605
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413022177
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxu
-- sz
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Deshpande, S. S.
9 (RLIN) 22794
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Handbook of food toxicology /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności S. S. Deshpande.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Food toxicology
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania New York ;
-- Basel :
Nazwa wydawcy Marcel Dekker,
Data wydania cop. 2002.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość IX, 903 s. :
Inne elementy opisu fizycznego rys. ;
Wymiary 29 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Food Science and Technology : a series of monographs, textbooks, and reference books ;
Numeracja 119
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy toksykologia
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 87267
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Food Science and Technology - Marcel Dekker, Inc
Numeracja 119
9 (RLIN) 63270
920 ## -
-- 0-8247-0760-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 27.09.2005 855.00 119114 III   119114 III 1000070660 27.09.2005 1 27.09.2005 Książki