Baner ze zdjęciem biblioteki

Góralski brzuch : (Record no. 16493)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01165cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005833315
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20251106193258.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 051004s2005 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8370816126
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749597373
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/EPl
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/EPl
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/ES
-- WA U/JKs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Czubernatowa, Wanda
Daty biograficzne (1937- ).
9 (RLIN) 23052
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Góralski brzuch :
Ciąg dalszy tytułu [figle i rzeczy o jedzonku naszym powszednim, kilku ucztach i biedzie z nędzą] /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności zebr. i wymyśliła Wanda Czubernatowa.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Krytyki Artystycznej Miniatura,
Data wydania cop. 2005.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 164, [4] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na s. tyt.: w zbieraniu i wymyślaniu potraw i figli pomagali tata i Boluś oraz ksiądz profesor Józef Tischner i Jan Gutt Mostowy, tyt. usmażył Wojciech Bonowicz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia podhalańska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73918
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia
Określnik formy anegdoty.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 87686
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Miniatura.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43746
920 ## -
-- 83-7081-612-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 19.10.2005 16.41 148509 II   148509 II 1000071234 19.10.2005 1 19.10.2005 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 02.07.2007 16.41 089050   Ng 018 1000083837 02.07.2007 1 02.07.2007 Skrypty