Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ związków polichlorobifenylowych (PCB) na jakość zdrowotną mięsa kurcząt = (Record no. 16604)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01489cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005854568
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231115735.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 051010s1979 pl a m |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)69463977
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- Ł U/ogs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
-- rus
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Adamczyk, Eryk
Daty biograficzne (1933-2022).
9 (RLIN) 18605
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wpływ związków polichlorobifenylowych (PCB) na jakość zdrowotną mięsa kurcząt =
Ciąg dalszy tytułu The effect of polychlorinated biphenyls (PCB) on the health quality of chicken meat /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Eryk Adamczyk ; Instytut Higieny Produktów Zwierzęcych.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Effect of polychlorinated biphenyls (PCB) on the health quality of chicken meat
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Wrocław :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uczelniane AR,
Data wydania 1979.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 37 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ;
Numeracja nr 16
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 31-35.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang., ros.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Bifenyle polichlorowane
Określnik rzeczowy skutki fizjologiczne
-- badania.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 106918
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kurczak (mięso)
Określnik rzeczowy skutki oddziaływania bifenyli polichlorowanych.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 106919
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kurczaki
Określnik rzeczowy żywienie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 84339
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso drobiowe
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74830
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1897-208X
Numeracja nr 16
9 (RLIN) 64105
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.10.2005 4.00   500348 II (16) 1000071540 26.10.2005 1 26.10.2005 Serie