Characterization of cereals and flours : (Record no. 17052)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01220cam a2200313 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | zz2006900273 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231092229.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 051221s2003 xxua |001 0 eng c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 0824707346 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1412866067 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JMK |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMK |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
| -- | KR 197/RRs |
| 044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA | |
| Kod kraju wydania | xxu |
| -- | sz |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Characterization of cereals and flours : |
| Ciąg dalszy tytułu | properties, analysis, and applications / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | ed. by Gönül Kaletunç, Kenneth J. Breslauer. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | New York ; |
| -- | Basel : |
| Nazwa wydawcy | Marcel Dekker, |
| Data wydania | cop. 2003. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XV, 523 s., [8] s. tabl. kolor. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 24 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
| Oznaczenie serii | Food Science and Technology : a series of monographs, textbooks, and reference books ; |
| Numeracja | 124 |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Zboża |
| Określnik rzeczowy | przerób. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 87945 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Zboża |
| Określnik rzeczowy | analiza. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 87946 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Kaletunç, Gönül. |
| Określenie rodzaju współpracy | Red. |
| 9 (RLIN) | 23560 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Breslauer, Kenneth. |
| Określenie rodzaju współpracy | Red. |
| 9 (RLIN) | 23561 |
| 830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
| Tytuł | Food Science and Technology - Marcel Dekker, Inc |
| Numeracja | 124 |
| 9 (RLIN) | 63270 |
| 920 ## - | |
| -- | 0-8247-0734-6 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 09.01.2006 | 603.53 | 148617 II | 1 | Mm 08 | 1000072809 | 10.10.2023 | 10.10.2023 | 1 | 09.01.2006 | Książki |
