Baner ze zdjęciem biblioteki

Characterization of cereals and flours : (Record no. 17052)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01220cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006900273
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092229.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 051221s2003 xxua |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0824707346
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412866067
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxu
-- sz
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Characterization of cereals and flours :
Ciąg dalszy tytułu properties, analysis, and applications /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by Gönül Kaletunç, Kenneth J. Breslauer.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania New York ;
-- Basel :
Nazwa wydawcy Marcel Dekker,
Data wydania cop. 2003.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XV, 523 s., [8] s. tabl. kolor. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Food Science and Technology : a series of monographs, textbooks, and reference books ;
Numeracja 124
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Zboża
Określnik rzeczowy przerób.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 87945
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Zboża
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 87946
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kaletunç, Gönül.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 23560
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Breslauer, Kenneth.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 23561
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Food Science and Technology - Marcel Dekker, Inc
Numeracja 124
9 (RLIN) 63270
920 ## -
-- 0-8247-0734-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 09.01.2006 603.53 148617 II 1 Mm 08 1000072809 10.10.2023 10.10.2023 1 09.01.2006 Książki