Elsevier's dictionary of brewing : (Record no. 17640)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00964cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2006782410 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231094925.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 060302s1983 ne d |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 0444421319 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1413159326 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/RRs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | eng |
-- | fre |
-- | ger |
-- | dut |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Elsevier's dictionary of brewing : |
Ciąg dalszy tytułu | in English, French, German and Dutch / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | comp. by European Brewery Convention. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Dictionary of brewing |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Amsterdam [etc.] : |
Nazwa wydawcy | Elsevier Scientific Publishing Company, |
Data wydania | 1983. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | [8], 264 s. ; |
Wymiary | 25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeksy. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Piwowarstwo |
Określnik formy | słowniki wielojęzyczne. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 76051 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | European Brewery Convention. |
9 (RLIN) | 24031 |
920 ## - | |
-- | 0-444-42131-9 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 20.03.2006 | 6240.00 | 111008 II | 111008 II | 1000073850 | 20.03.2006 | 1 | 20.03.2006 | Książki |