MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01126cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2006847442 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231100828.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
060420s1994 xxua |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0412055716 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1412850946 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA |
Kod kraju wydania |
xxu |
-- |
xxk |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Minimally processed refrigerated fruits & vegetables / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by Robert C. Wiley. |
246 3# - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Minimally processed refrigerated fruits and vegetables |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
New York ; |
-- |
London : |
Nazwa wydawcy |
Chapman & Hall, |
Data wydania |
cop. 1994. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XI, 368 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy pracach. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
przechowywanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80812 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Warzywa |
Określnik rzeczowy |
przechowywanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
79557 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Owoce |
Określnik rzeczowy |
przechowywanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75771 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przechowywanie w chłodniach. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76892 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wiley, Robert C. |
Daty biograficzne |
(1924- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
24348 |
920 ## - |
-- |
0-412-05571-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |