Baner ze zdjęciem biblioteki

Minimally processed refrigerated fruits & vegetables / (Record no. 17983)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01126cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006847442
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100828.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060420s1994 xxua |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0412055716
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412850946
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxu
-- xxk
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Minimally processed refrigerated fruits & vegetables /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by Robert C. Wiley.
246 3# - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Minimally processed refrigerated fruits and vegetables
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania New York ;
-- London :
Nazwa wydawcy Chapman & Hall,
Data wydania cop. 1994.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XI, 368 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy pracach. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy przechowywanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80812
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Warzywa
Określnik rzeczowy przechowywanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79557
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Owoce
Określnik rzeczowy przechowywanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75771
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przechowywanie w chłodniach.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76892
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wiley, Robert C.
Daty biograficzne (1924- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 24348
920 ## -
-- 0-412-05571-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.04.2006 563.86 148842 II 1 148842 II 1000074485 09.10.2028 24.09.2015 24.09.2015 1 26.04.2006 Depozyt