Baner ze zdjęciem biblioteki

Wybrane zagadnienia z dietetyki : (Record no. 1830)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01206cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007924012
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20251212203242.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 070427s1998 pl e f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8387443417
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413060730
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw Ł U/MG
Instytucja, która wprowadziła rekord Ł U/MG
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł U/MK
-- Ł U/TKs
-- OLSZT 003/bak
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wądołowska, Lidia
Daty biograficzne (1960- ).
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego n 96220529
9 (RLIN) 15991
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wybrane zagadnienia z dietetyki :
Ciąg dalszy tytułu ćwiczenia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Lidia Wądołowska, Elżbieta Bandurska-Stankiewicz ; Akademia Rolniczo-Techniczna im. Michała Oczapowskiego w Olsztynie.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Olsztyn :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo ART,
Data wydania 1998.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 91 s. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 87-88.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Dietetyka
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego s 01301291
9 (RLIN) 70944
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Dietetyka
Określnik formy zadania i ćwiczenia.
Source of heading or term kaba
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego s 2003160146
9 (RLIN) 90077
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bandurska-Stankiewicz, Elżbieta
Daty biograficzne (1946-2024).
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego n 98032169
9 (RLIN) 660
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego n 2012131452
9 (RLIN) 41330
920 ## -
-- 83-87443-41-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 20.04.1999 15.00 144022 II   144022 II 1000009255 20.04.1999 1 20.04.1999 Książki