MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01034cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2006889221 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231103655.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
060628s1995 xxka |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
075140215X |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1412891803 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
245 04 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
The genera of lactic acid bacteria / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by B. J. B. Wood and W. H. Holzapfel. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
London [etc.] : |
Nazwa wydawcy |
Blackie Academic & Professional, |
Data wydania |
1995. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XVIII, 398 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
The Lactic Acid Bacteria ; |
Numeracja |
vol. 2 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Bakterie kwasu mlekowego. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
89678 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wood, Brian J. B. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
24899 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Holzapfel, Wilhelm Heinrich |
Daty biograficzne |
(1942- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
25015 |
830 #4 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
The Lactic Acid Bacteria |
Numeracja |
vol. 2 |
9 (RLIN) |
64969 |
920 ## - |
-- |
0-7514-0215-X |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |