Baner ze zdjęciem biblioteki

Piekarstwo i ciastkarstwo : (Record no. 18811)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00999cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004801894
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113100.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 040213s1988 pl a | f |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320407990
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749360216
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL U/DP
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL U/DP
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL U/bg
-- LUBL U/ABs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Piekarstwo i ciastkarstwo :
Ciąg dalszy tytułu praca zbiorowa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Zygmunta Ambroziaka ; [aut. Zygmunt Ambroziak et al.].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 1988.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 646 s. :
Inne elementy opisu fizycznego fot., rys., wykr. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ciastkarstwo
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 89676
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piekarstwo
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 89677
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ambroziak, Zygmunt.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 325
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40978
920 ## -
-- 83-204-0799-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 17.07.2006 1200.00 126494 II   126494 II 1000035961 17.07.2006 1 17.07.2006 Książki