Piekarstwo i ciastkarstwo : (Record no. 18811)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00999cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2004801894 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231113100.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 040213s1988 pl a | f |00| ||pol|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8320407990 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749360216 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | LUBL U/DP |
Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL U/DP |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | LUBL U/bg |
-- | LUBL U/ABs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Piekarstwo i ciastkarstwo : |
Ciąg dalszy tytułu | praca zbiorowa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | pod red. Zygmunta Ambroziaka ; [aut. Zygmunt Ambroziak et al.]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, |
Data wydania | 1988. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 646 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | fot., rys., wykr. ; |
Wymiary | 25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Ciastkarstwo |
Określnik formy | podręczniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 89676 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Piekarstwo |
Określnik formy | podręczniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 89677 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Ambroziak, Zygmunt. |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 325 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 40978 |
920 ## - | |
-- | 83-204-0799-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 17.07.2006 | 1200.00 | 126494 II | 126494 II | 1000035961 | 17.07.2006 | 1 | 17.07.2006 | Książki |