MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01312cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2006773514 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231105515.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
060905s2005 xxka |101 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0854046380 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1413055864 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
GD 015/EOs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Food colloids : |
Ciąg dalszy tytułu |
interactions, microstructure and processing / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by Eric Dickinson. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Cambridge : |
Nazwa wydawcy |
Royal Society of Chemistry, |
Data wydania |
2005. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
X, 497 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Special Publication / Royal Society of Chemistry, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0260-6291 ; |
Numeracja |
no. 298 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
S. red.: "The proceedings of Food Colloids 2004: Interactions, Microstructure and Processing held on 18-21 April 2004 in Harrogate". |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy ref. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Koloidy |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
97218 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
skład chemiczny |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
97219 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80763 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Dickinson, Eric. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
25283 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Special Publication - Royal Society of Chemistry |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0260-6291 |
Numeracja |
no. 298 |
9 (RLIN) |
63884 |
920 ## - |
-- |
0-85404-638-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |