Baner ze zdjęciem biblioteki

Food colloids : (Record no. 19005)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01312cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006773514
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105515.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060905s2005 xxka |101 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0854046380
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413055864
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- GD 015/EOs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Food colloids :
Ciąg dalszy tytułu interactions, microstructure and processing /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by Eric Dickinson.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Cambridge :
Nazwa wydawcy Royal Society of Chemistry,
Data wydania 2005.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość X, 497 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Special Publication / Royal Society of Chemistry,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0260-6291 ;
Numeracja no. 298
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna S. red.: "The proceedings of Food Colloids 2004: Interactions, Microstructure and Processing held on 18-21 April 2004 in Harrogate".
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy ref. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Koloidy
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 97218
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skład chemiczny
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 97219
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80763
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dickinson, Eric.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 25283
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Special Publication - Royal Society of Chemistry
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0260-6291
Numeracja no. 298
9 (RLIN) 63884
920 ## -
-- 0-85404-638-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 13.09.2006 756.17 149032 II   149032 II 1000077141 13.09.2006 1 13.09.2006 Książki