Baner ze zdjęciem biblioteki

Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego / (Record no. 19150)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01290cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004809440
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092530.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 040818s1984 pl a | f |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320405904
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)830232818
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TOR U/EKTR
Instytucja, która wprowadziła rekord TOR U/EKTR
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TOR U/AP
-- WA U/88OBs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
-- rus
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number hh_388870
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kamiński, Włodzimierz
Daty biograficzne (1924-2015).
9 (RLIN) 6440
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Włodzimierz Kamiński.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 3 uzup. i rozsz.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 1984.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 230, [2] s. :
Inne elementy opisu fizycznego rys., wykr. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 226-229.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych i chemii spożywczej politechnik.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ros. i ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76981
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik geograficzny Polska
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 95057
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40978
920 ## -
-- 83-204-0590-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 15.09.2006 100.00 01449   01449 1000077470 15.09.2006 1 15.09.2006 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 15.09.2006 100.00 01450   01450 1000077471 15.09.2006 2 15.09.2006 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 10.05.2011 100.00 113830 II   113830 II 1000114685 10.05.2011 3 10.05.2011 Książki