Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ wybranych parametrów technologicznych na jakość smażonych produktów przekąskowych / (Record no. 19250)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01810cam a2200361 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006953965
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105106.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060821s2006 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749943749
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/LL
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/LL
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/LK
-- LUBL 58/ESs
-- WA U/JKs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kita, Agnieszka
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
9 (RLIN) 23624
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wpływ wybranych parametrów technologicznych na jakość smażonych produktów przekąskowych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Agnieszka Kita ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.
246 15 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Effects of some technological parameters on the quality of fried snack products
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Wrocław :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Akademii Rolniczej,
Data wydania 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 65 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ;
Numeracja 240
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 537.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 55-63.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Smażenie zanurzeniowe
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 90292
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Czipsy ziemniaczane
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 90293
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty przekąskowe
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 90343
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Rolnicza (Wrocław).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40981
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu.
Nazwa podserii/części/sekcji Rozprawy (1994)
Numeracja 240
9 (RLIN) 64226
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0867-7964
Numeracja nr 537
9 (RLIN) 64105
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.09.2006 0.00   500348 II (240) 1000078084 26.09.2006 1 26.09.2006 Serie