Baner ze zdjęciem biblioteki

Ocena jakości preparatów białka ziemniaczanego otrzymanych w różnych warunkach technologicznych i ich przydatności w produkcji wyrobów ekstrudowanych / (Rekord nr 19252)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01947cam a2200385 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006868861
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103110.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060613s2006 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749778702
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA M/GM
Instytucja, która wprowadziła rekord WA M/GM
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA M/ES
-- WA U/JKs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pęksa, Anna.
9 (RLIN) 25443
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ocena jakości preparatów białka ziemniaczanego otrzymanych w różnych warunkach technologicznych i ich przydatności w produkcji wyrobów ekstrudowanych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Anna Pęksa ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.
246 15 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Quality assessment of potato protein preparations obtained under different technological conditions and their suitability for extruded products processing
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Wrocław :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Akademii Rolniczej,
Data wydania 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 101 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ;
Numeracja 238
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 533.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 90-99.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Czipsy ziemniaczane
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 90021
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ekstruzja żywności.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 84899
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Białka roślinne
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 90020
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Białka roślinne w żywieniu człowieka.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70052
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ziemniaki (bulwy)
Określnik rzeczowy ocena.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 92325
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Rolnicza (Wrocław).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40981
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu.
Nazwa podserii/części/sekcji Rozprawy (1994)
Numeracja 238
9 (RLIN) 64226
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0867-7964
Numeracja nr 533
9 (RLIN) 64105
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.09.2006 0.00   500348 II (238) 1000078086 26.09.2006 1 26.09.2006 Serie