Baner ze zdjęciem biblioteki

Pieczarki / (Record no. 19521)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00950cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006833137
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110839.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 061010s1966 pl a |001 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749717236
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bukowski, Tadeusz
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (rolnictwo).
9 (RLIN) 1887
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Pieczarki /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Tadeusz Bukowski.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 3 popr. i uzup.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne,
Data wydania 1966.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 307, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 15 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Wg metryki książki: Wyd. 3.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Pieczarka dwuzarodnikowa
Określnik rzeczowy uprawy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75977
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (pieczarki).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 88822
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41024
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 12.10.2006 12.00 03688   03688 1000079983 12.10.2006 1 12.10.2006 Skrypty