000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01177cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2006851698 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231103740.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
060629s2006 pl a f f |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8387833681 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788387833688 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749741403 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/MW |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/MW |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/KBs |
-- |
KR U/mal |
-- |
SZCZ M/MK |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Prost, Edmund |
Daty biograficzne |
(1921-2008). |
9 (RLIN) |
11650 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Zwierzęta rzeźne i mięso - ocena i higiena / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Edmund K. Prost. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 3. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Lublin : |
Nazwa wydawcy |
Lubelskie Towarzystwo Naukowe, |
Data wydania |
2006. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
431 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Gł. dla studentów i lekarzy medycyny weterynaryjnej. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Higiena weterynaryjna |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
72576 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
inspekcja |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
74804 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
ocena |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
90492 |
920 ## - |
-- |
83-87833-68-1 |
920 ## - |
-- |
978-83-87833-68-8 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |