Méthodes instrumentales d'appréciation de la texture des denrées alimentaires / (Record no. 19989)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01204cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2006836071 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231112800.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 061122s1974 fr a |000 0 fre c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749147867 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Launay, Bernard. |
9 (RLIN) | 25937 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Méthodes instrumentales d'appréciation de la texture des denrées alimentaires / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | B. Launay. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | [Paris : |
Nazwa wydawcy | APRIA], |
Data wydania | 1974. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | [6], 104 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Série Synthèses Bibliographiques / Centre de Documentation Internationale des Industries Utilisatrices de Produits Agricoles ; |
Numeracja | no 1 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Opis wg okł. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Sous le patronage du BNIST (Bureau National d'Informations Scientifiques et Techniques). |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 85-104. |
510 3# - UWAGA DOTYCZĄCA CYTATU BIBLIOGRAFICZNEGO | |
Nazwa źródła | Miejsce wydania i wydawnictwo wg BNF online. |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Série Synthèses Bibliographiques - Centre de Documentation Internationale des Industries Utilisatrices de Produits Agricoles |
Numeracja | no 1 |
9 (RLIN) | 65085 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 22.01.2007 | 22470.00 | 117205 III | 117205 III | 1000081708 | 22.01.2007 | 1 | 22.01.2007 | Książki |