Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia mięsa drobiowego : (Record no. 200)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01096cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004795525
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095930.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 041122s1993 pl a | f |001 ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320416639
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749441021
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/WO
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/WO
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/WO
-- OLSZT 003/JGs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia mięsa drobiowego :
Ciąg dalszy tytułu praca zbiorowa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Tadeusza Grabowskiego ; [aut. Tadeusz Grabowski et al.].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 3 zm.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 1993.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 395, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego rys., wykr. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Wyd. 1 i 2 pt. Technologia drobiu.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. porzy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso drobiowe
Określnik rzeczowy przerób
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 92137
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Grabowski, Tadeusz
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności i żywienia).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 4591
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40978
920 ## -
-- 83-204-1663-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03.04.2001 100000.00 140194 II   140194 II 1000044457 03.04.2001 7 03.04.2001 Książki  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03.04.2001 100000.00 140193 II   140193 II 1000044456 03.04.2001 6 03.04.2001 Książki  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 12.01.2000 100000.00 066504   066504 1000020606 12.01.2000 5 12.01.2000 Skrypty  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 12.01.2000 100000.00 066505   066505 1000020605 12.01.2000 4 12.01.2000 Skrypty  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 11.10.1999 100000.00 066502 1 Sh 17 1000138443 18.11.2021 1 11.10.1999 Skrypty 18.11.2021
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 11.10.1999 100000.00 066503   066503 1000015740 11.10.1999 2 11.10.1999 Skrypty  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 01.12.1997 10.00 070954   070954 1000000676 01.12.1997 1 01.12.1997 Skrypty