MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01293cam a2200361 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2006779596 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231113815.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
061214s2006 pl a f |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788370734381 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8370734383 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749136408 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
ger |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Beile, Mirjam. |
9 (RLIN) |
26140 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Chleb własnego wypieku : |
Ciąg dalszy tytułu |
ponad 120 przepisów na chleb pieczony w automacie / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Mirjam Beile ; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Brot aus dem Brotbackautomaten |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
MULTICO Oficyna Wydawnicza, |
Data wydania |
cop. 2006. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
118 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
19 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Zrób to Sam |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Chleb |
Określnik formy |
podręczniki dla amatorów. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
90842 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Piekarstwo |
Określnik rzeczowy |
techniki |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
81711 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Mazur, Krystyna |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(tłumacz). |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
9070 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Multico Oficyna Wydawnicza. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41246 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Zrób to Sam - Multico Oficyna Wydawnicza |
9 (RLIN) |
65106 |
920 ## - |
-- |
978-83-7073-438-1 |
920 ## - |
-- |
83-7073-438-3 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |