Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01349cam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2006789004 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231103335.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
060620s2006 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8372447063 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)830783682 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/sid |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/sid |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/mal |
-- |
KR U/GZs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kowalczyk, Roman |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności). |
9 (RLIN) |
26261 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Analiza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Roman Kowalczyk. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo SGGW, |
Data wydania |
2006. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
99 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Rozprawy Naukowe i Monografie = |
-- |
Treatises and Monographs ; |
Numeracja |
298 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 88-97. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Jabłka |
Określnik rzeczowy |
przerób. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
90772 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Koszt produkcji. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
73536 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
konsumpcja energii. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76977 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
oszczędzanie energii. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
90771 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Sok jabłkowy |
Określnik rzeczowy |
produkcja i handel. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
90770 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego |
Numeracja |
298 |
9 (RLIN) |
63780 |
920 ## - |
-- |
83-7244-706-3 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |