Baner ze zdjęciem biblioteki

Analiza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego / (Rekord nr 20238)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01349cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006789004
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103335.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060620s2006 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8372447063
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)830783682
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/sid
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/sid
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/mal
-- KR U/GZs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kowalczyk, Roman
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
9 (RLIN) 26261
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Analiza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Roman Kowalczyk.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo SGGW,
Data wydania 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 99 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Rozprawy Naukowe i Monografie =
-- Treatises and Monographs ;
Numeracja 298
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 88-97.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Jabłka
Określnik rzeczowy przerób.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 90772
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Koszt produkcji.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73536
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy konsumpcja energii.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76977
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy oszczędzanie energii.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 90771
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Sok jabłkowy
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 90770
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
Numeracja 298
9 (RLIN) 63780
920 ## -
-- 83-7244-706-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 18.01.2007 0.00   500526 II (298) 1000081659 18.01.2007 1 18.01.2007 Serie