Baner ze zdjęciem biblioteki

Analytical techniques for foods and agricultural products / (Rekord nr 20375)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01300cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006772159
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104503.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060721s1996 xxua |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 1560816872
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413153957
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu eng
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego fre
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Analytical techniques for foods and agricultural products /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by G. Linden ; transl. by Lance Dieter ; ed. for the English-language edition W. Jeffrey Hurst.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Techniques d'analyse et de contrôle dans les industries agro-alimentaires
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania New York :
Nazwa wydawcy VCH Publishers,
Data wydania cop. 1996.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XXI, 578 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Analysis and control methods for foods and agricultural products
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80765
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Linden, Guy
Daty biograficzne (1941- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 8396
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Hurst, W. Jeffrey
Daty biograficzne (1948- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 5464
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dieter, Lance.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 25256
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Analysis and control methods for foods and agricultural products
920 ## -
-- 1-56081-687-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 05.02.2007 405.92 118106 III   118106 III 1000045182 05.02.2007 1 05.02.2007 Książki