Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01300cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2006772159 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231104503.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
060721s1996 xxua |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
1560816872 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1413153957 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
eng |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
fre |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Analytical techniques for foods and agricultural products / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by G. Linden ; transl. by Lance Dieter ; ed. for the English-language edition W. Jeffrey Hurst. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Techniques d'analyse et de contrôle dans les industries agro-alimentaires |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
New York : |
Nazwa wydawcy |
VCH Publishers, |
Data wydania |
cop. 1996. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XXI, 578 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Analysis and control methods for foods and agricultural products |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80765 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Linden, Guy |
Daty biograficzne |
(1941- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
8396 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Hurst, W. Jeffrey |
Daty biograficzne |
(1948- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
5464 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Dieter, Lance. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
25256 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Analysis and control methods for foods and agricultural products |
920 ## - |
-- |
1-56081-687-2 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |