Baner ze zdjęciem biblioteki

Wyrób masła / (Record no. 2092)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01054cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005993742
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090637.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 051117s1997 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8385038272
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749932516
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/MK
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/MK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/MK
-- OLSZT 003/KBs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Staniewski, Bogusław.
9 (RLIN) 13532
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wyrób masła /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Bogusław Staniewski.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Oficyna Wydawnicza "Hoża",
Data wydania 1997.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 174 s. :
Inne elementy opisu fizycznego fot., rys., wykr. ;
Wymiary 17 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 171-174.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Masło
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74423
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł mleczarski.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76966
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Oficyna Wydawnicza "Hoża" Spółdzielnia Pracy.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 46212
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
9 (RLIN) 62986
920 ## -
-- 83-85038-27-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 24.06.1999 12.80 131717 I   131717 I 1000010049 24.06.1999 2 24.06.1999 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 09.06.1999 12.80 075513 1 Si 24 1000138448 15.12.2021 1 09.06.1999 Skrypty 15.12.2021
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 26.10.2004 18.00 083295 12 Mw 09 1000064674 20.02.2025 1 26.10.2004 Skrypty 17.12.2019