MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01888cam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2007965456 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231091841.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
070411s2006 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8389666820 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749552220 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
BYDG 22/ET |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
BYDG 22/ET |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
BYDG 22/ET |
-- |
TOR U/UDs |
-- |
KR U/SM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Guzewicz, Wacław. |
9 (RLIN) |
4888 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Procesy dostosowawcze w rolniczych spółdzielniach produkcyjnych / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
aut.: Wacław Guzewicz, Adam Kagan, Maria Zdzieborska ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, |
Data wydania |
2006. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
48, [2] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; |
Numeracja |
nr 55 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Pracę zrealizowano w ramach tematu : Polskie gospodarstwa rolnicze w pierwszych latach członkostwa w zadaniu Procesy dostosowawcze zachodzące w wielkoobszarowych gospodarstwach rolniczych. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 48-[49]. |
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ |
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu |
Dostępne również online. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gospodarstwa rolne kolektywne |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
88497 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Polityka rolna |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76210 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kagan, Adam. |
9 (RLIN) |
23950 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Zdzieborska, Maria. |
9 (RLIN) |
16268 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej |
Numeracja |
nr 55 |
9 (RLIN) |
64826 |
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) |
<a href="http://www.ierigz.waw.pl/publikacje/raporty-programu-wieloletniego-2005-2009/1314185884">http://www.ierigz.waw.pl/publikacje/raporty-programu-wieloletniego-2005-2009/1314185884</a> |
920 ## - |
-- |
83-89666-82-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |