MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01782cam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2005808442 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231112245.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
050624s2005 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8360127255 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749523246 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WA M/BA |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WA M/BA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WA M/IW |
-- |
KR U/GZs |
-- |
WA N/PBss |
-- |
WA N/PBmas |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
-- |
eng |
Język streszczeń |
pol |
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Universal Decimal Classification number |
636.4:636.52/.58].084/.087:598.2:599.731.1:637.4:637.5:577.1:547 |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Szymczyk, Beata. |
9 (RLIN) |
26879 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Sprzężony kwas linolowy (CLA) jako czynnik żywieniowy modyfikujący profil kwasów tłuszczowych i kształtujący właściwości prozdrowotne produktów pochodzenia zwierzęcego = |
Ciąg dalszy tytułu |
Conjugated linoleic acid (CLA) as a nutrient affecting fatty acid profile and enhancing health-related properties of animal products / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Beata Szymczyk ; Instytut Zootechniki. Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa. |
246 31 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Conjugated linoleic acid (CLA) as a nutrient affecting fatty acid profile and enhancing health-related properties of animal products |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Instytut Zootechniki, |
Data wydania |
2005. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
38, [52] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
U dołu s. tyt. i okł.: podsumowanie prac wchodzących w skład rozprawy habilitacyjnej. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy pracach. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Tekst częśc. ang. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. pol. przy pracach. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kwasy tłuszczowe w żywieniu. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
91423 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność dla zwierząt |
Określnik rzeczowy |
domieszki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80866 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Sprzężony kwas linolowy |
Określnik rzeczowy |
skutki fizjologiczne |
Określnik formy |
rozprawy akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
91762 |
920 ## - |
-- |
83-60127-25-5 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |