MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01370cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2007948320 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231092905.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
070509s1986 pl a |100 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8300019960 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749455883 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Problemy higienizacji mleka : |
Ciąg dalszy tytułu |
materiały z seminarium, Brwinów, 20-21 grudnia 1982 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[red. Julita Rudzka] ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza w Warszawie. Instytut Hodowli Bydła i Produkcji Mleka. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo SGGW-AR, |
Data wydania |
1986. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
87 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Seminarium zostało zorganizowane przez Instytut Hodowli Bydła i Produkcji Mleka SGGW-AR w Brwinowie w ramach programu FAO/POL/81/006 pt. Polepszenie produkcji i jakości mleka. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 59-60. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Higiena żywności |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
91612 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mleko |
Określnik rzeczowy |
jakość |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
91613 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Rudzka, Julita. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
12357 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Instytut Hodowli Bydła i Produkcji Mleka. |
9 (RLIN) |
26995 |
920 ## - |
-- |
83-00-01996-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |