Baner ze zdjęciem biblioteki

Chemia żywności : (Rekord nr 21126)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01203cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006785734
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101210.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060427s2006 pl a f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320432103
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749521966
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw BYDG 22/ET
Instytucja, która wprowadziła rekord BYDG 22/ET
Instytucja, która zmodyfikowała rekord BYDG 22/ET
-- KR U/42EBs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Chemia żywności :
Ciąg dalszy tytułu skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; [aut.] Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 4 uaktual. (dodr.).
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 578 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Skorowidz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje odżywcze
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 91570
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skład chemiczny
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80817
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sikorski, Zdzisław E.
Daty biograficzne (1930- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 13016
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Babicz-Zielińska, Ewa.
9 (RLIN) 526
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40978
920 ## -
-- 83-204-3210-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 17.05.2007 64.00 088745   088745 1000083132 17.05.2007 1 17.05.2007 Skrypty