Baner ze zdjęciem biblioteki

Wino / (Record no. 21176)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01254cam a2200373 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007888056
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093621.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 070523s2006 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8321343260
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749340680
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kriesi, Rolf.
9 (RLIN) 27067
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wino /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Rolf Kriesi, Peter Osterwalder ; wina i specjalnie dobrane potrawy sfotografował Roland Glättli ; [tł. z niem. Joanna Mink].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Wein
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 1 (dodr.).
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Arkady,
Data wydania 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 201, [3] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 31 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Porady dla Smakoszy
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (wino).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73905
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wino
Określnik formy wydawnictwa popularne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79646
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Osterwalder, Peter
Daty biograficzne (1925- ).
9 (RLIN) 27066
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Mink, Joanna.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 19285
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Glättli, Roland.
Określenie rodzaju współpracy Fot.
9 (RLIN) 27065
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Arkady.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40983
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Porady dla Smakoszy
9 (RLIN) 65288
920 ## -
-- 83-213-4326-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 25.05.2007 43.94 088807 2 Ms 51 1000083337 13.10.2021 13.10.2021 1 25.05.2007 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 29.05.2007 43.94 119323 III   119323 III 1000083419 29.05.2007   2 29.05.2007 Książki