MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01273cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2007766722 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231092241.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
070201s2006 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8372448086 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)169675437 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/GK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/GK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/ES |
-- |
KR U/GZs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Nałęcz-Tarwacka, Teresa. |
9 (RLIN) |
9952 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Wpływ wybranych czynników na zawartość funkcjonalnych składników tłuszczu mleka krów / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Teresa Nałęcz-Tarwacka. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, |
Data wydania |
2006. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
108 s., [4] s. tabl. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Rozprawy Naukowe i Monografie = |
-- |
Treatises and Monographs ; |
Numeracja |
315 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 91-99. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Krowy mleczne |
Określnik rzeczowy |
żywienie |
-- |
doświadczenia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
92072 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mleko |
Określnik rzeczowy |
jakość. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
74847 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mleko |
Określnik rzeczowy |
zawartość kwasów tłuszczowych. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
92073 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego |
Numeracja |
315 |
9 (RLIN) |
63780 |
920 ## - |
-- |
83-7244-808-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |