MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01149cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2007785673 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231091620.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
070403s2007 pl a f |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788374950718 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)169777949 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/WS |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/WS |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/MM |
-- |
KR U/GZs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Walden, Hilaire. |
9 (RLIN) |
27325 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
365 dań z grilla : |
Ciąg dalszy tytułu |
przepisy na zdrowe i smaczne potrawy / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Hilaire Walden ; [przekł. z jęz. ang. Przemysław Zasieczny]. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Big book of barbecueing and grilling |
246 3# - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Trzysta sześćdziesiąt pięć dań z grilla |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Muza, |
Data wydania |
2007. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
208 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. kolor. ; |
Wymiary |
29 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Tyt. oryg.: The big book of barbecueing and grilling. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Potrawy grillowane. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
91960 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Zasieczny, Przemysław. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
27324 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Muza SA. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41001 |
920 ## - |
-- |
978-83-7495-071-8 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |