Baner ze zdjęciem biblioteki

365 dań z grilla : (Record no. 21464)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01149cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007785673
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231091620.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 070403s2007 pl a f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788374950718
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)169777949
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/WS
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/WS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/MM
-- KR U/GZs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Walden, Hilaire.
9 (RLIN) 27325
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł 365 dań z grilla :
Ciąg dalszy tytułu przepisy na zdrowe i smaczne potrawy /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Hilaire Walden ; [przekł. z jęz. ang. Przemysław Zasieczny].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Big book of barbecueing and grilling
246 3# - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Trzysta sześćdziesiąt pięć dań z grilla
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Muza,
Data wydania 2007.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 208 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 29 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. oryg.: The big book of barbecueing and grilling.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Potrawy grillowane.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 91960
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zasieczny, Przemysław.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 27324
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Muza SA.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41001
920 ## -
-- 978-83-7495-071-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 28.06.2007 43.91 089014 1 Ng 005 1000083830 15.11.2018 15.11.2018 1 28.06.2007 Skrypty