Baner ze zdjęciem biblioteki

Alfabet smakosza / (Record no. 21474)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01054cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007987390
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093426.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 070521s2006 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8371635168
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)170014619
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ M/HS
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ M/HS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WR U/dl
-- WA U/JEKs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Fisher, Mary Frances Kennedy
Daty biograficzne (1908-1992).
9 (RLIN) 27367
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł Alphabet for gourmets
Język tekstu (pol.)
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Alfabet smakosza /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności M. F. K. Fisher ; przekł. Renata Kopczewska.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Książkowe Twój Styl,
Data wydania 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 217, [7] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. oryg.: An alphabet for gourmets.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia
Określnik formy miscellanea.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 91986
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kopczewska, Renata
Daty biograficzne (1945- ).
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 27365
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Książkowe Twój Styl.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42151
920 ## -
-- 83-7163-516-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 02.07.2007 22.00 089045   Ng 016 1000083845 02.07.2007 1 02.07.2007 Skrypty