Baner ze zdjęciem biblioteki

Domowe przetwory : (Record no. 21477)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01080cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005864458
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104940.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 050329s2004 pl a | |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8372434247
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749669588
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TOR U/MS
Instytucja, która wprowadziła rekord TOR U/MS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TOR U/LF
-- KR U/GZs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number hh_432230
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Grange, Cyril.
9 (RLIN) 27360
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Domowe przetwory :
Ciąg dalszy tytułu galaretki owocowe, dżemy, marmolady, konfitury, pikle, sosy i keczupy /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Cyril Grange ; [tł. Andrzej Ława].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Right way to make jams
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydaw. RM,
Data wydania 2004.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 176 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 20 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Dżemy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71259
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Galaretki (słodycze).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71941
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Marynaty.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 91982
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ława, Andrzej.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 27359
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo RM.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42540
920 ## -
-- 83-7243-424-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 02.07.2007 14.08 089059 3 Nh 13 1000083848 11.12.2024 11.12.2024 1 02.07.2007 Skrypty