Baner ze zdjęciem biblioteki

Kalorie, węglowodany, cholesterol : (Record no. 21490)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01228cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006766258
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100831.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060420s2006 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8371634277
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749461135
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw GD 88/JR
Instytucja, która wprowadziła rekord GD 88/JR
Instytucja, która zmodyfikowała rekord GD 88/JR
-- KR U/GZs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Schueneman, Martha.
9 (RLIN) 27345
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kalorie, węglowodany, cholesterol :
Ciąg dalszy tytułu poradnik zdrowego odżywiania w liczbach /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Martha Schueneman ; przekł. Anna Ochnio-Brudzyńska.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt oryg.:
Tytuł Calorie, carbohydrate and cholesterol directory
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Książkowe Twój Styl,
Data wydania 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 20 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 22 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt oryg.: The calorie, carbohydrate and cholesterol directory.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skład chemiczny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80820
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81533
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ochnio-Brudzyńska, Anna.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 27352
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Książkowe Twój Styl.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42151
920 ## -
-- 83-7163-427-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 02.07.2007 28.16 089036 1 Na 01 1000083861 14.11.2018 14.11.2018 1 02.07.2007 Skrypty