MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01228cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2006766258 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231100831.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
060420s2006 pl a |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8371634277 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749461135 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
GD 88/JR |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
GD 88/JR |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
GD 88/JR |
-- |
KR U/GZs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Schueneman, Martha. |
9 (RLIN) |
27345 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Kalorie, węglowodany, cholesterol : |
Ciąg dalszy tytułu |
poradnik zdrowego odżywiania w liczbach / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Martha Schueneman ; przekł. Anna Ochnio-Brudzyńska. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt oryg.: |
Tytuł |
Calorie, carbohydrate and cholesterol directory |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Książkowe Twój Styl, |
Data wydania |
2006. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
20 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
22 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Tyt oryg.: The calorie, carbohydrate and cholesterol directory. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
skład chemiczny. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80820 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywienie |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
81533 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Ochnio-Brudzyńska, Anna. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
27352 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Książkowe Twój Styl. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
42151 |
920 ## - |
-- |
83-7163-427-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |