Baner ze zdjęciem biblioteki

Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej : (Record no. 21532)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01069cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007889398
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095320.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 070702s2006 pl |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8389232898
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788389232892
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749347171
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ćwierczakiewiczowa, Lucyna
Daty biograficzne (1829-1901).
9 (RLIN) 16486
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej :
Ciąg dalszy tytułu obiady na cały miesiąc /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności wybrała i oprac. Joanna Baranowska.
246 18 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Obiady na cały miesiąc
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Chorzów :
Nazwa wydawcy Videograf Edukacja,
Data wydania 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 175, [1] s. ;
Wymiary 18 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Okł.: Tradycyjne polskie przepisy w nowej formie.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73861
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Baranowska, Joanna
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (kulinaria).
Określenie rodzaju współpracy Oprac.
9 (RLIN) 27408
920 ## -
-- 83-89232-89-8
920 ## -
-- 978-8389232-89-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 06.07.2007 17.51 089076   Ng 023 1000083889 06.07.2007 1 06.07.2007 Skrypty