Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej : (Record no. 21532)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01069cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2007889398 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231095320.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 070702s2006 pl |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8389232898 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788389232892 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749347171 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/RRs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Ćwierczakiewiczowa, Lucyna |
Daty biograficzne | (1829-1901). |
9 (RLIN) | 16486 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej : |
Ciąg dalszy tytułu | obiady na cały miesiąc / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | wybrała i oprac. Joanna Baranowska. |
246 18 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Obiady na cały miesiąc |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Chorzów : |
Nazwa wydawcy | Videograf Edukacja, |
Data wydania | 2006. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 175, [1] s. ; |
Wymiary | 18 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Okł.: Tradycyjne polskie przepisy w nowej formie. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 73861 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Baranowska, Joanna |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (kulinaria). |
Określenie rodzaju współpracy | Oprac. |
9 (RLIN) | 27408 |
920 ## - | |
-- | 83-89232-89-8 |
920 ## - | |
-- | 978-8389232-89-2 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 06.07.2007 | 17.51 | 089076 | Ng 023 | 1000083889 | 06.07.2007 | 1 | 06.07.2007 | Skrypty |