MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01330cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2007910266 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231095840.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
070717s2007 pl a |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788324513024 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749396032 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Aszkiewicz, Ewa. |
9 (RLIN) |
27387 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Przetwory, nalewki, wina / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Ewa Aszkiewicz, Aleksandra Swulińska-Katulska. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Poznań : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo "Publicat", |
Data wydania |
cop. 2007. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
121, [7] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Bożena Dykiel Poleca |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Okł.: Skarby domowej spiżarni, najlepsze przepisy kuchni polskiej, marynaty, zalewy przeciery, octy i oleje ziołowe, konfitury, dżemy, powidła, soki i kompoty, wina, likiery i nalewki. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Owoce |
Określnik rzeczowy |
przerób |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75778 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Wino |
Określnik rzeczowy |
produkcja i handel |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
90840 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Warzywa |
Określnik rzeczowy |
przerób |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
81339 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Swulińska-Katulska, Aleksandra. |
9 (RLIN) |
27561 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Publicat. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
43336 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Bożena Dykiel Poleca |
9 (RLIN) |
65340 |
920 ## - |
-- |
978-83-245-1302-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |