Baner ze zdjęciem biblioteki

365 obiadów na polskim stole / (Record no. 21663)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01317cam a2200373 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007991325
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095927.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 070718s2006 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8324507868
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8324507876
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788324507863
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788324507870
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)177359415
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Aszkiewicz, Ewa.
9 (RLIN) 27387
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł 365 obiadów na polskim stole /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ewa Aszkiewicz i Romana Chojnacka.
246 3# - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Trzysta sześćdziesiąt pięć obiadów na polskim stole
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo "publicat",
Data wydania cop. 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 383, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 31 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Okł.: Zupy, dania główne, surówki i sałatki, desery ; sprawdzone przepisy Kuchni Polskiej na wiosnę, lato, jesień i zimę ; na co dzień i od święta.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeksy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73921
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Chojnacka, Romana.
9 (RLIN) 27407
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Publicat.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43336
920 ## -
-- 83-245-0786-8
920 ## -
-- 83-245-0787-6
920 ## -
-- 978-83-245-0786-3
920 ## -
-- 978-83-245-0787-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 20.07.2007 40.04 089211   Ng 038 1000084132 20.07.2007 1 20.07.2007 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 23.07.2007 40.04 119353 III   119353 III 1000084166 23.07.2007 2 23.07.2007 Książki